info@hogeschoolvoortoegepastefilosofie.nl
+31(0)6 43438008

Op deze pagina komt een formulier / contactgegevens voor het maken van een afspraak.

Body & Mind Wellness

Over Madelon Neijsen

De vrouw achter Body and Mind Wellness Coaching is Madelon Neijsen. Ik ben geboren in 1968, getrouwd en moeder van twee kinderen. Mijn woonplaats is Groenlo, een klein stadje in de mooie Achterhoek. Fotografie, wandelen en hardlopen zijn mijn hobby's.

De laatste jaren heb ik geleerd beter te luisteren naar mijn intuïtie en naar mijn gevoel. Ik ervaar dat hier mijn kracht ligt en van hieruit werk ik met mensen. Het geven van massages ervaar ik als ontspannend. Vanuit deze ontspanning combineer ik kennis en intuïtie tijdens de behandelingen. Bij mij krijg je daarom geen massage volgens 'het boekje'. De behandelingen die ik geef worden persoonlijk afgestemd.
Body & Mind Wellness

Welkom

Met plezier neem ik je mee in het proces waarbij je gaat onderzoeken en ontdekken waar jij je goed bij voelt en waar jij blij van wordt. Mijn begeleiding is erop gericht jou bewust te maken van deze (nieuwe) ervaringen en hoe je het kunt toepassen in je dagelijks leven.

Hoe doe ik dat

Samen met jou werk ik vanuit verbinding en daarbij:
Luister ik naar jouw verhaal.
Word je gezien en gehoord.
Wordt er gewerkt met lichaamsgerichte oefeningen.
Is er aandacht en ruimte voor jouw 'blokkades'.
Is er ruimte voor het uiten van gevoelens en emoties.
Laat ik je ontdekken hoe er weer stroming in jouw leven kan ontstaan.
Locatie

Hét Sociaal Cultureel Centrum - De Mattelier Groenlo

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst.

Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat.
Body & Mind Wellness Coaching

Voor wie?

Bedrijven

Voor bedrijven die de gezondheid van hun medewerkers willen verbeteren, ziekteverzuim willen terugdringen en een prettige werkomgeving willen bieden.

Voor jou

Voor jou wanneer je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling en welbevinden.

Madelon Neijsen

Groenlo

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

© HTF Hogeschool voor Toegepaste Filosofie (HTF) B.V. 2023
Webdesign: SaffrieDesign
crosscheckmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram