info@hogeschoolvoortoegepastefilosofie.nl
+31(0)6 43438008

DenkLab is een ontmoetingsplek voor collega’s in de toegepaste filosofie. Doel van de bijeenkomst is het oefenen van bestaande en nieuwe praktijkwijzers (praktisch-filosofische werkvormen), elkaar ontmoeten en ervaring uitwisselen. Samen verdiepen en versterken we ons vak.

Voor slechts €50,00 euro per jaar

​Voor wie?
DenkLab is van, voor en door vakgenoten in de toegepaste filosofie. Deelnemers hebben ruime ervaring met filosofische werkvormen in de praktijk, dus in de begeleiding van groepen of individuen. Deelnemers hebben een eigen praktijk, zijn serieus bezig met het opbouwen van een eigen praktijk of doen hun praktisch-filosofisch werk in dienstverband.

Door wie?
Het DenkLab wordt gefaciliteerd door de HTF Hogeschool voor Toegepaste Filosofie en georganiseerd samen met interne en externe partners die aanbod verzorgen binnen het HTF Denkhuis. Zo worden de al geplande bijeenkomsten o.a. georganiseerd door Kiki Verbeek, Jan Ewout Ruiter, Luuk Stegmann en Jos Kessels. Door het opbouwen van een gezamenlijk netwerk hopen we het beroep toegepast filosoof te versterken en hiermee de filosofie gezamenlijk verder in de haarvaten van de samenleving te brengen. Zie Missie en Visie.

Voorbereiding
DenkLab is een bijeenkomst van professionals. U kunt zich voorbereiden door na te gaan met welke concrete werkvorm of intervisievraag u aan de slag wil en of u de rol van begeleider op u wil nemen. We groeperen ons op overeenkomende interesse. We leren van elkaar en met nieuwe ideeën gaat u terug naar uw eigen praktijk.

Bijeenkomsten
De bijeenkomsten van het DenkLab staan los van elkaar en u meldt zich per bijeenkomst aan.

U ontvangt 4x per jaar een uitnodiging voor het DenkLab. U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomsten door een mail te sturen naar Brunhilde Legeland: brunhilde.legeland@outlook.com.

Wij vragen

Wij bieden

AANMELDEN>

U ziet het: redenen genoeg om u aan te sluiten!

We ontmoeten u graag bij de bijeenkomsten van DenkLab.

© HTF Hogeschool voor Toegepaste Filosofie (HTF) B.V. 2023
Webdesign: SaffrieDesign
cross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram