info@hogeschoolvoortoegepastefilosofie.nl
+31(0)6 43438008

Denklab: hét netwerk voor toegepast filosofen

DenkLab is een ontmoetingsplek voor collega’s in de toegepaste filosofie. Doel van de bijeenkomst is het oefenen van bestaande en nieuwe praktijkwijzers (praktisch-filosofische werkvormen), elkaar ontmoeten en ervaring uitwisselen. Samen verdiepen en versterken we ons vak.

Voor wie?
DenkLab is van, voor en door vakgenoten in de toegepaste filosofie. Deelnemers hebben ruime ervaring met filosofische werkvormen in de praktijk, dus in de begeleiding van groepen of individuen. Deelnemers hebben een eigen praktijk, zijn serieus bezig met het opbouwen van een eigen praktijk of doen hun praktisch-filosofisch werk in dienstverband.

Door wie?
Het DenkLab wordt gefaciliteerd door de HTF Hogeschool voor Toegepaste Filosofie en georganiseerd samen met interne en externe partners die aanbod verzorgen binnen het HTF Denkhuis. Zo worden de geplande bijeenkomsten o.a. georganiseerd door Kiki Verbeek, Jan Ewout Ruiter, Luuk Stegmann en Jos Kessels. Door het opbouwen van een gezamenlijk netwerk hopen we het beroep toegepast filosoof te versterken en hiermee de filosofie gezamenlijk verder in de haarvaten van de samenleving te brengen. Zie Missie en Visie.

Aanmelden

Meer informatie over Denklab

Voorbereiding

DenkLab is een bijeenkomst van professionals. U kunt zich voorbereiden door na te gaan met welke concrete werkvorm of intervisievraag u aan de slag wil en of u de rol van begeleider op u wil nemen. We groeperen ons op overeenkomende interesse. We leren van elkaar en met nieuwe ideeën gaat u terug naar uw eigen praktijk.

Bijeenkomsten

De bijeenkomsten van het DenkLab staan los van elkaar en u meldt zich per bijeenkomst aan.

U ontvangt 4x per jaar een uitnodiging voor het DenkLab. U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomsten door een mail te sturen naar Brunhilde Legeland: brunhilde.legeland@outlook.com

​Vrijdag 12 mei 2023, 13-17 uur (HTF, Daltonlaan 200 Utrecht)
Zaterdag 23 september 2023, 13-17 uur (Maliebaan 45, Utrecht)
Vrijdag 10 november 2023, 13-17 uur (HTF, Daltonlaan 200 Utrecht)
Zaterdag 27 januari 2024, 13-17 uur (Maliebaan 45, Utrecht)

Wij vragen

€ 50,00 lidmaatschapsbijdrage per jaar en een vrijwillige bijdrage (locatie Maliebaan) of betaling bij de automaat (locatie Daltonlaan) voor koffie/thee.

Betrokkenheid en inbreng tijdens de bijeenkomsten

Aanmelden

Wij bieden

  • 4 bijeenkomsten per jaar
  • een abonnement op Phronesis - vakblad voor Toegepaste Filosofie - 3 magazines per jaar (met mogelijkheden om artikelen over praktijkervaring als toegepast filosoof aan te bieden).
  • een interessant netwerk

U ziet het, redenen genoeg om u aan te sluiten!

Voorwaarden

  • Uw aanvraag voor lidmaatschap wordt gehonoreerd indien u voldoet aan de omschrijving onder 'doelgroep'.
  • U bent lid van DenkLab (u heeft een overeenkomst gesloten) zodra u de factuur heeft betaald.
  • U gaat formeel een overeenkomst aan met de HTF Hogeschool voor Toegepaste Filosofie, maar DenkLab is nadrukkelijk een samenwerkingsvorm. De deelnemers zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de inhoud. De HTF faciliteert uitsluitend de administratie van het lidmaatschap.
  • Uw lidmaatschap wordt automatisch jaarlijks verlengd per 1 januari, tenzij u uw lidmaatschap uiterlijk 6 weken voor verlenging opzegt via info@hogeschoolvoortoegepastefilosofie.nl. U ontvangt geen restitutie bij tussentijdse opzegging.
  • Wie in 2023 instapt, betaalt € 25,- voor het lopende jaar..
  U ontvangt 4x per jaar een uitnodiging voor het DenkLab.

Extra activiteiten voortkomend uit de netwerkbijeenkomsten (op initiatief van de deelnemers) zijn niet bij de prijs inbegrepen. Catering is niet bij de prijs inbegrepen. Op de locaties van de HTF kunt u dranken betalen aan de automaat, op locatie Maliebaan 45 wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Uw gegevens worden tot 2 jaar na opzegging bewaard. Uw e-mailadres zal worden toegevoegd aan de nieuwsbrieven van de HTF en het DenkLab. Indien u de gegevens (geheel of gedeeltelijk) eerder wilt laten verwijderen kunt u een verzoek sturen naar info@hogeschoolvoortoegepastefilosofie.nl

​We ontmoeten u graag tijdens de bijeenkomsten van het Denklab.

© HTF Hogeschool voor Toegepaste Filosofie (HTF) B.V. 2023
Webdesign: SaffrieDesign
Symposium op zaterdag 2 december
Kwesties als de stikstofcrisis, de acties van Extiction Rebellion en de woke-discussie drijven ons steeds vaker uit elkaar. Toch kunnen we het ons in deze tijden van crisis niet permitteren om elkaar uit de weg te gaan. Hoe kunnen wij omgaan met deze toenemende polarisatie? In ons symposium op zaterdag 2 december a.s. duiken we met gerenommeerde sprekers in het probleem van polarisatie. De HTF Hogeschool voor Toegepaste Filosofie wil iedereen dan ook van harte uitnodigen deel te nemen!
Symposium | zaterdag 2 december
Kwesties als de stikstofcrisis, de acties van Extiction Rebellion en de woke-discussie drijven ons steeds vaker uit elkaar. Toch kunnen we het ons in deze tijden van crisis niet permitteren om elkaar uit de weg te gaan. Hoe kunnen wij omgaan met deze toenemende polarisatie? In ons symposium op zaterdag 2 december a.s. duiken we met gerenommeerde sprekers in het probleem van polarisatie. De HTF Hogeschool voor Toegepaste Filosofie wil iedereen dan ook van harte uitnodigen deel te nemen!
Symposium | zaterdag 2 december
cross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram