info@hogeschoolvoortoegepastefilosofie.nl
+31(0)6 43438008

Open
Dag

31 AUG. 2024 | INSTROOM SEPT. NOG MOGELIJK

Meld je aan!

Open dag

Kom naar onze open dag en ontdek alles wat je moet weten over de school en onze opleidingen.

Tijdens deze informatieve dag ontvang je informatie over de HTF en de verschillende studierichtingen en kun je al je vragen stellen!

Wat kun je verwachten van onze open dagen?

Onze coördinatoren zullen een praatje houden om je te informeren over de verschillende mogelijkheden en studieprogramma's, onder andere:

  • BACHELOR TOEGEPASTE FILOSOFIE
  • BACHELOR ONDERWIJS
  • (PRE)MASTER

Tijdens de open dag kun je in gesprek gaan met onze studenten, die graag hun ervaringen met je delen. Ze zullen je vertellen over het studeren aan de HTF, de studiebelasting, de uitdagingen en de sfeer.

Programma 

  • 10.30 uur   Inloop met koffie/thee
  • 11. 00 uur  Plenair: informatie over de opleidingen van de HTF 
  • 12.15 uur    Pauze
  • 12.45 uur   Gescheiden programma specifieke informatie bacheloropleiding en (pre)masteropleiding
  • 14.00 uur   Afsluiting en gelegenheid tot het stellen van persoonlijke vragen

Meer dan een school

Wie bij de HTF studeert, hoeft zich niet te beperken tot het volgen van de reguliere colleges, maar kan op veel meer gebieden actief met filosofie bezig zijn. We vertellen je over de buitenschoolse activiteiten, zoals de boekenclub, studentenvereniging, studentenborrels, symposia, het HTF-Denkhuis, Phronèsis - Vakblad voor Toegepaste Filosofie, etc.

Vragen?

Heb je nog vragen? Geen probleem! Tijdens het vragenrondje krijg je de gelegenheid om al je vragen te stellen aan onze docenten en studenten. Ze staan klaar om je te helpen en je meer inzicht te geven in de studiemogelijkheden en de carrièreperspectieven na het behalen van je diploma.

KORTOM, de open dag van de HTF is de perfecte gelegenheid om jezelf onder te dompelen in de wereld van toegepaste filosofie.
Kom langs en ontvang alle benodigde informatie, hoor persoonlijke ervaringen van studenten, volg een mini college en stel al je vragen.

Open dag op locatie:
10.30 inloop, informatiebijeenkomst
plenair 11.00 - 14.00 uur

Online open dagen:
11.00-12.30 uur13 APR. 2024 Locatie Utrecht

15 JUN. 2024 Locatie Utrecht

31 AUG. 2024 LOCATIE UTRECHT

Meld je nu aan!

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Locatie:
Australiëlaan 23-25
Utrecht

Benieuwd naar ons opleidingsaanbod?

Bachelor TF

Toegepaste Filosofie (TF)

Je kunt bij de HTF kiezen uit twee afstudeerrichtingen in de bachelorfase: Toegepaste Filosofie (TF) en Onderwijs (OW). Je wordt dus opgeleid tot Toegepast Filosoof of tot leraar in voortgezet onderwijs of MBO.

Daarnaast kun je ook de Vrije Studierichting kiezen, dan kun je je eigen programma samenstellen. We kunnen je dan alleen geen geaccrediteerd diploma geven.

Meer informatie

Bachelor OW

Onderwijs (OW)

De afstudeerrichting Onderwijs (OW) leidt op voor een functie van docent filosofie in het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs (op tweedegraads niveau).

Ook het vak Burgerschap (mbo) kan op basis van deze opleiding gegeven worden. Alle filosofische vakgebieden komen in deze studierichting in gelijke mate aan de orde.

Meer informatie

(Pre)Master

(Pre)Master toegepaste filosofie

Wegens de grote belangstelling voor de bacheloropleiding Toegepaste Filosofie en de groeiende vraag naar Toegepast Filosofen in de beroepspraktijk, heeft de HTF besloten een professionele masteropleiding te ontwikkelen. Deze opleiding omvat 60 studiepunten (ECTS), verdeeld over twee jaar.
Meer informatie
© HTF Hogeschool voor Toegepaste Filosofie (HTF) B.V. 2023
Webdesign: SaffrieDesign
cross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram