info@hogeschoolvoortoegepastefilosofie.nl
+31(0)6 43438008
Ga terug naar overzicht

Dag van de Filosofische Praktijk | 13 APR. | ISVW

Deze dag is een mooie kans om de wereld van filosofische praktijken te verkennen, variërend van Socratische gesprekken tot organisatiefilosofie. Het is niet alleen een dag van leren, maar ook een kans om filosofie in de praktijk te brengen.

Wij zijn trots dat onze eigen HTF-docent, Arjo Klamer, de keynote spreker is. Met zijn expertise in zowel de academische wereld als de praktische toepassing van filosofie, belooft zijn lezing over het belang van de 'waarom-vraag' in ons leven en werk bijzonder inspirerend te zijn. Ook HTF Hogeschool voor Toegepaste Filosofie-docenten Lianne Tijhaar en Paulien Hilbrink leveren hun bijdrage aan het programma.

Als blijk van onze betrokkenheid bij het bevorderen van filosofisch onderwijs, bieden wij onze studenten een speciale korting van €20 op de ticketprijs. Mis deze kans niet om samen te komen met gelijkgestemden en te leren van vooraanstaande filosofen.

Bezoek de website van ISVW voor het hele programma en meer informatie. https://ow.ly/jPET50QoGm5

Hier kun je je ticket reserveren. https://www.chipta.com/.../event.../che-praktijk/event-info/ Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

>> Koop jouw kaartje vòòr 1 maart en ontvang €2,50 korting! De prijs voor leden is €45 en voor niet-leden €80, studenten betalen €55 (HTF-studenten krijgen 20 euro vergoed). Dit is inclusief lunch en afsluitende borrel.

>> Lees in de post in de Teamsomgeving (algemene team) hoe je de restitutie studentkorting declareert bij de HTF.

#Filosofie#Onderwijs#MaandVanDeFilosofie#HTF#ISVW#DagVanDeFilosofischePraktijk#ArjoKlamer

Studiekosten

Lees meer over de studiekosten van de verschillende opleidingen van de HTF

Studiekosten

Toelating

Lees hier meer over de toelatingseisen van de HTF

Toelating
© HTF Hogeschool voor Toegepaste Filosofie (HTF) B.V. 2024
Webdesign: SaffrieDesign
crossarrow-left
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram