info@hogeschoolvoortoegepastefilosofie.nl
+31(0)6 43438008
Ga terug naar overzicht

Goed nieuws: Positieve beoordeling Professionele Master Toegepaste Filosofie door NVAO!

De HTF is heel blij en trots te kunnen melden dat op 2 nov. 2022 het panel van de NVAO een positief advies heeft uitgebracht betreffende de accreditatie van onze Professionele Master Toegepaste Filosofie!

Tijdens de de TNO (Toets Nieuwe Opleiding) werden coördinatoren, docenten, studenten, examencommissie, vertegenwoordigers vanuit het werkveld en directie kritisch bevraagd. Deze intensieve dag kon tot onze grote vreugde worden afgesloten met een positief oordeel van het panel van de NVAO.

Het panel brengt een positief advies uit aan de NVAO. Door de NVAO zal het advies worden voorgelegd aan het minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) waarna de opleiding zal toegelaten tot het bestel. Zodra deze formaliteiten zijn afgehandeld zal de professionele masterworden geregistreerd door DUO. Zodra de registratie een feit is kan voor de masteropleiding o.a. een Levenlanglerenkrediet, STAP-budget en andere subsidiemogelijkheden worden aangevraagd. We houden u via de website op de hoogte van de voortgang van dit proces.

Heel veel dank zijn we verschuldigd aan de kartrekkers van de nieuwe opleiding en het accreditatietraject: Sjoerd Slagter, Joep Dohmen en Dirck van Bennekom. Ook het docententeam, de examencommissie, de aanwezige studenten en allen die hard hebben gewerkt aan de ontwikkeling van deze bijzondere opleiding en hebben bijgedragen aan het positieve oordeel tijdens de toetsing: heel hartelijk dank voor jullie inzet. Van harte gefeliciteerd met dit resultaat!

Heeft u interesse in het volgen van de Professionele Master Toegepaste filosofie? Kom dan naar één van onze open dagen of neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Studiekosten

Lees meer over de studiekosten van de verschillende opleidingen van de HTF

Studiekosten

Toelating

Lees hier meer over de toelatingseisen van de HTF

Toelating
© HTF Hogeschool voor Toegepaste Filosofie (HTF) B.V. 2022
Webdesign: SaffrieDesign
crossarrow-left
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram