info@hogeschoolvoortoegepastefilosofie.nl
+31(0)6 43438008
Ga terug naar overzicht

HTF-BOEKENCLUB

De HTF faciliteert een filosofische boekenclub, georganiseerd door studenten voor studenten (en alumni). Deze regelmatige bijeenkomsten zijn meer dan alleen boekbesprekingen - het is een gelegenheid om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten, interessante gesprekken te voeren en nieuwe perspectieven te ontdekken. 

Onze club gaat over het verkennen van de wereld van de filosofie via boeiende literatuur.

Bijzonder vormend waren de momenten waarop we werken van onze docenten bespraken, zoals ‘De Lege Hemel’ van Marjan Slob, Denker des Vaderlands, en (destijds) docent aan de HTF. Het hoogtepunt was ongetwijfeld het bezoek van Marjan Slob zelf: de mogelijkheid om rechtstreeks met de schrijfster over haar boek te praten was niet alleen inspirerend, maar gaf ons ook inzichten in de gedachtegang achter het werk.

Wij zijn van mening dat een goed boek en een levendige discussie een paar lekkere hapjes en een glas wijn een perfecte aanvulling zijn, dus iedereen neemt altijd iets lekkers te eten of te drinken mee. 

Ben (of was) je student aan de HTF en wil je meedoen? Aankomende vrijdag 15 december is de volgende bijeenkomst over het boek ‘Nachttrein naar Lissabon’ van Pascal Mercier, in de Geus te Hilversum vanaf 19.00.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

#HTFBoekenclub #HTFCommunity #FilosofieLezen 

Studiekosten

Lees meer over de studiekosten van de verschillende opleidingen van de HTF

Studiekosten

Toelating

Lees hier meer over de toelatingseisen van de HTF

Toelating
© HTF Hogeschool voor Toegepaste Filosofie (HTF) B.V. 2023
Webdesign: SaffrieDesign
crossarrow-left
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram