info@hogeschoolvoortoegepastefilosofie.nl
+31(0)6 43438008
Ga terug naar overzicht

Nieuwe docent Wijsgerige Ethiek: Johan Oostlander

Even voorstellen: dit is Johan Oostlander. We zijn blij hem als docent en zeer ervaren toegepast filosoof en trainer te mogen verwelkomen bij de HTF. Vanaf april 2024 zal Johan de modules Wijsgerige Ethiek gaan geven. Ook zal hij colleges Onderzoekskunde gaan verzorgen en bijdragen aan de ontwikkeling van de vaardighedenlijn op het gebied van o.a. adviesvaardigheden.

Johan rondde in 1987 zijn master Filosofie af aan de UVA. Ook volgde Johan diverse opleidingen op het gebied van coaching, waaronder aan het Barrett Value Centre, Harvard University en Phoenix Opleidingen. Johan beschikt over een brede werkervaring in het bedrijfsleven, o.a. bij ING. Sinds 2014 is Johan docent en trainer werkzaam voor het Instituut voor Recht bij de Hogeschool Utrecht. Bij zijn werkzaamheden ligt de nadruk op het verzorgen van ethiek onderwijs en trainingen in communicatieve vaardigheden. Johan is tevens Oprichter van De Waardenfabriek die veranderingen bij mensen en organisaties realiseert waar het gaat om waarden en normen.

Johan: we wensen je veel succes en plezier bij de HTF Hogeschool voor Toegepaste Filosofie !

Studiekosten

Lees meer over de studiekosten van de verschillende opleidingen van de HTF

Studiekosten

Toelating

Lees hier meer over de toelatingseisen van de HTF

Toelating
© HTF Hogeschool voor Toegepaste Filosofie (HTF) B.V. 2024
Webdesign: SaffrieDesign
crossarrow-left
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram