info@hogeschoolvoortoegepastefilosofie.nl
+31(0)6 43438008

Méér  dan
een school
Buitenschoolse activiteiten

Teams

Teams is onze elektronische leeromgeving. Hier tref je niet alleen benodigde informatie over je studie aan (elektronische leeromgeving), maar ook verschillende studie- en discussiegroepen.

Je kunt ook eenvoudig een eigen groep starten.

Symposia

Twee keer per jaar organiseert de HTF een symposium over een toegepast-filosofisch thema met gerenommeerde sprekers. Studenten kunnen een bijdrage leveren aan de voorbereiding en organisatie en dit opvoeren als 'Keuzeactiviteit'.

Studentenvereniging

Er is een actieve, door de HTF gefaciliteerde studentenvereniging. Ook veel alumni zijn hier lid van. De studentenvereniging organiseert o.m.
debatavonden en besprekingen van relevante filosofische boeken.

Het lidmaatschap is gratis.

Wie bij de HTF studeert, hoeft zich niet te beperken tot het volgen van de reguliere colleges, maar kan op veel meer gebieden actief met filosofie bezig zijn.

Phronèsis

Dit 'vakblad voor Toegepaste Filosofie' verschijnt 3x per jaar en is gratis voor HTF-studenten. In de rubriek 'Aanstormend talent' bieden we een podium aan interessante bijdragen van HTF-studenten.

Ook op de website van Phronèsis kun je je schrijverstalent laten zien, met eigen bijdragen of door bijvoorbeeld te reageren op andere stukken. Lees meer...

Studentenborrels

Ook twee keer per jaar - rond Kerst en vóór de zomervakantie - is er in café Oude Dikke Dries in Utrecht een studentenborrel. Deze borrels worden goed bezocht en zijn uiteraard gratis voor HTF-studenten. Een café is zoals bekend dé plek voor een goede filosofische discussie.

HTF denkhuis

Het HTF Denkhuis is opgericht om buiten het onderwijs dat de HTF verzorgt, ook andere toegepast-filosofische dienstverlening te kunnen bieden.
Te denken valt aan begeleidingstrajecten rond moreel beraad bij de overheid. Bij opdrachten die het Denkhuis uitvoert, worden - op vrijwillige basis - vaak HTF-studenten ingezet. Lees meer...

© HTF Hogeschool voor Toegepaste Filosofie (HTF) B.V. 2023
Webdesign: SaffrieDesign
cross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram